Novým ředitelem rozvoje obchodu společnosti Passerinvest Group je Eduard Forejt

Společnost Passerinvest Group, a.s. (dále jen Passerinvest), jmenovala Eduarda Forejta novým ředitelem rozvoje obchodu. Rozšířila tak jeho dosavadní pozici o aktivity spojené s rozvojem obchodního týmu, plánováním a kontrolou obchodních aktivit i péči o klienty a partnery. Vzhledem k tomu, že se jedná o rozšíření pracovní pozice, zůstává i nadále v kompetenci E. Forejta rozvoj podnikatelských aktivit a akvizic společnosti Passerinvest.

Eduard Forejt, Passerinvest

Rozšíření pozice o oblast obchodu vnímám jako další z atraktivních příležitostí růstu v mém profesním životě. Ostatně spojení těchto dvou pozic je logickým krokem. Vždyť obchod a rozvoj společnosti jdou ruku v ruce. Těším se i proto na vzájemné obohacení s kolegy o zkušenosti a know-how z real estate, stejně jako věřím, že naše spolupráce povede k další realizaci projektů a změn s přidanou hodnotou pro naše nájemce. Na nové pozici bych se i proto rád zaměřil na další prohloubení spolupráce obchodního týmu s tím technickým, abychom maximálně vytěžili potenciály společných znalostí, jak při přípravě budoucích projektů, tak při provozu těch již existujících. Mé priority se tím pádem prakticky nemění, nadále budu usilovat o rozvoj Brumlovky a pražských Roztyl, ze kterých bychom rádi dotvářeli příjemné městské lokality, resp. kvalitní prostor pro práci, bydlení, ale i volný čas,“ komentuje rozšíření své pozice Eduard Forejt, ředitel rozvoje obchodu Passerinvest Group, a.s.

Eduard Forejt působí ve společnosti Passerinvest od roku 2018. V oblasti nemovitostního trhu se pohybuje od roku 1996 a své dosavadní zkušenosti získal mimo jiné také v české pobočce Jones Lang LaSalle (JLL), kde dříve působil na obchodních a vrcholových manažerských pozicích se zaměřením na komerční nemovitosti. E. Forejtovi je propůjčen titul CRE® (Counselor of Real Estate) prestižní americké organizace The Counselors of Real Estate®. Zároveň je prvním českým certifikovaným Fitwell Ambasadorem, New Yorské organizace Fitwell Cerfitication Systems. Ta si klade za cíl vylepšení veškerých budov a jejich okolí tak, aby na své uživatele i blízké komunity působily příjemně a zvyšovaly kvalitu jejich života. E. Forejt se věnuje také lektorské a přednáškové činnosti na ČVUT v Praze na Fakultě architektury. Pravidelně publikuje odborné články a aktivně se účastní významných obchodních konferencí.

Volný čas nejraději tráví se svou rodinou. K jeho dlouhodobě oblíbeným aktivitám patří sportovní střelba, hudba a slabost má také pro americké motocykly Indian a Harley-Davidson.