Novým ředitelem movitostního financování Raiffeisen - Leasing je Vlastimil Sečkař

Do funkce Head of Equipment Financing společnosti Raiffeisen - Leasing byl k 1. 3. 2024 jmenován Vlastimil Sečkař. Na postu ředitele movitostního financování vystřídal Přemysla Beneše, který je od ledna 2024 jednatelem společnosti Raiffeisen - Leasing. Ve své nové roli se Vlastimil Sečkař zaměří na dosahování obchodních cílů, automatizaci a digitalizaci procesů.

Vlastimil Sečkař, Raiffeisen - Leasing

Vlastimil Sečkař v Raiffeisen - Leasing působí od roku 2016, nejprve na pozici Business Development Managera, od roku 2018 ve funkci Head of External Distribution Channel. V minulosti zastával také funkci Head of Operate Lease & Equipment Finance ve společnosti GE Money Leasing (dříve VB Leasing CZ).

V nové roli se zaměří nejenna dosahování obchodních cílů a pokračování v automatizaci a digitalizaci, ale také na zavádění efektivnějších obchodních procesů. Jeho plány jsou postaveny na individuálním přístupu k jednotlivým klientům.

„Pravidelně ověřujeme, co je pro naše klienty důležité, a vyhodnocujeme, jak jsou s našimi službami spokojeni. Mám k dispozici skvělý tým, s nímž bych rád navázal na úspěchy Přemysla Beneše, a ještě více posílil naši flexibilitu a schopnost pružně reagovat na potřeby našich klientů,“ upřesňuje svou vizi Sečkař.