Novým provozním ředitelem Astratexu je Tomáš Golovach

Novým provozním ředitelem (COO) a členem představenstva společnosti Astratex se stal Tomáš Golovach. Na starosti bude mít řízení každodenního chodu firmy. Na pozici COO vystřídal Rostislava Hlouška.

Tomáš Golovach, Astratex

Nový COO bude mít mimo jiné na starosti chod skladu, logistiku, oddělení informačních technologií, provoz call centra nebo styk s obchodními partnery. Jedním z jeho úkolů bude nastavení reportingu a měření, zvyšování automatizace a zefektivnění procesů v rozrůstající se firmě.

"Plánů mám spoustu, o některých ale ještě nemohu mluvit. Jedním z mých cílů je například utilizace centrálního skladu, tedy zvýšení jeho kapacity ve stávajících prostorách," říká Golovach.

Před příchodem do Astratexu Tomáš Golovach působil 10 let v různých pozicích ve společnosti Alza.cz. Začínal jako operátor call centra a přes team leadera VIP obchodníků se dostal až k řízení projektů.

V Astratex se v posledním roce Golovach zabýval zefektivněním procesů. Měl například na starosti automatizaci a procesní podporu call centra. To již neslouží pouze k podpoře českého a slovenského trhu, ale díky vybudování zahraničního týmu operátorů nyní obsluhuje osm zemí z 14, kde Astratex působí. Vybudoval také stabilní tým IT business partnerů.

Astratex je největší on-line obchodník se spodním prádlem ve střední Evropě. V současnosti působí již na 14 trzích. Firma s tržbami přesahujícími 1,1 miliardy korun patří do skupiny Enterstore.