Novým obchodním ředitelem SECURITAS ČR je Michal Kubín

Vedení největší bezpečnostní agentury v ČR hlásí změny. Jejím novým obchodním ředitelem se stává Michal Kubín (48). Vystřídá stávající obchodní ředitelku Martinu Němcovou, která odchází na mateřskou dovolenou.

Michal Kubín, SECURITAS

SECURITAS ČR hlásí nové jméno na pozici obchodního ředitele. Je jím Michal Kubín, manager s více než dvacetiletou manažerskou praxí. Do společnosti Securitas přichází z pozice změnového managera a CEO společnosti Tesla Lighting. „Na práci pro největší bezpečností agenturu v ČR se velmi těším a vnímám ji jako výzvu,“ říká Michal Kubín a dodává: „Bezpečnostní sektor prochází v posledních letech zásadními změnami a stále výraznější role hrají technologie. Jako jeden ze svých hlavních úkolů proto vidím v komunikaci se stávajícími i novými klienty a prosazování pokročilých řešení při ochraně jejich projektů.“

Michal Kubín vystudoval statistiku a management na VŠE v Praze. Doposud působil ve společnostech Intertek, Telf AG, Oresi, Tesla Lighting . Odtud má bohaté zkušenosti s navrhováním a zaváděním nových obchodní procesů a také se změnovým managmentem. Jeho specializací jsou krátko a střednědobé transformační projekty. Michal Kubín je ženatý, má dvě děti a ve volném čase se věnuje samurajskému sportovnímu šermu kendo.