Novým Head of Performance agentury Acomware je Vladimír Spurný

Vedení performance týmu jedné z největších českých agentur pro digitální marketing a e-commerce převzal Vladimír Spurný. Na pozici si nese zkušenosti z product managementu, projektování a marketingu ze společností jako Seznam.cz, AAA Auto, Alza, Rohlík nebo MarketUP. V Acomware bude mít kromě vedení týmu na starosti i další rozvoj v oblasti automatizace a zákaznické retence.

Vladimír Spurný, ACOMWARE

Do agenturního performance týmu spadají kromě PPC specialistů také SEO specialisté a weboví analytici. Dále pak dynamicky se rozvíjející UX a marketingová automatizace.

Celý tým performance se neustále rozrůstá. Naší vizí je ještě více semknout performance s dalšími odděleními, tak abychom propojení dat zákaznických databází využili k ještě většímu zlepšení návratnosti investic pro naše klienty. Jednou z věcí, která nás u Vládi oslovila je jeho byznysový pohled na performance marketing. To je pro nás zásadní věc,“ dodává k nové posile David Vurma, CEO Acomware.

Nové výzvy a možnost podílet se na rozvoji byly právě těmi důvody, které Spurného do agentury přilákaly. „Jsem rád, že se mohu podílet na rozvoji firmy a tvorbě strategií pro klienty,“ vysvětluje Spurný.

V Acomware také oceňuje vysokou odbornost týmu. „Filozofie agentury je založena na tom, že klientům na poli e-commerce a marketingu poskytujeme služby na té nejvyšší úrovni. A klademe velký důraz na neustálé vzdělávání našich lidí v týmu, kteří sledují novinky a trendy, a naše klienty tak mohou neustále posouvat kupředu,“ dodává Spurný.