Novým generálním ředitelem pojišťovny MetLife pro Českou a Slovenskou republiku byl jmenován Pavol Dorčák

Pojišťovna MetLife v České republice a na Slovensku má od října nového generálního ředitele. Stal se jím dosavadní finanční ředitel Pavol Dorčák, který nahradí ve funkci současného ředitele Maria Valdese. Ten byl povýšen na místo generálního ředitele MetLife pro oblast Mexika, která se v rámci celosvětového působení pojišťovny MetLife řadí k největším.

Pavol Dorčák, MetLife

Pavol Dorčák (43) nastoupil do pojišťovny MetLife v březnu 2006 do oddělení financí a interního auditu. V lednu 2011 se stal finančním ředitelem pro Slovensko a v roce 2018 byla jeho působnost rozšířena i na další země, konkrétně Českou republiku, Rumunsko, Maďarsko, Bulharsko, Rusko a Ukrajinu. Výrazným způsobem přispěl k úspěchu české i slovenské pobočky.

Je mi ctí, že mohu v Čechách a na Slovensku vést tak unikátní a úspěšnou společnost. Zároveň jsem velmi hrdý na profesionální pracovní týmy, jimiž v oběma zemích disponujeme. Rád bych všechny ubezpečil, že priority naší společnosti se mým nástupem do funkce nijak nemění a i nadále nám půjde zejména o plné uspokojení potřeb našich současných i budoucích klientů a poskytování prvotřídního servisu prostřednictvím naší interní agenturní sítě, špičkových makléřských společností i obchodních partnerů,“ uvedl ke svému jmenování nový generální ředitel Pavol Dorčák. „Já osobně vidím v Čechách i na Slovensku významný potenciál pro další rozvoj společnosti MetLife a mým cílem a posláním bude naplno jej využít.“

Pavol Dorčák vystudoval Ekonomickou univerzitu v Bratislavě. Je ženatý a má dvě děti.