Novým finančním ředitelem D.A.S. je Pavel Mašek

Pojišťovna právní ochrany po 20 letech mění finančního ředitele. Dosavadní šéf financí Miroslav Mikeš odchází do důchodu a otěže přebírá Pavel Mašek, který do společnosti přišel v roce 2016. Po čtyřech letech, kdy měl na starosti Risk management, controlling a reporting se tak stal ideální a plnohodnotnou náhradou.

Pavel Mašek, D.A.S.

Pavel Mašek vystudoval obor finance a účetnictví na Masarykově univerzitě v Brně, a je členem celosvětově uznávané asociace certifikovaných účetních ACCA. Do D.A.S. nastoupil poté, co se se společností seznámil v rámci finančního auditu pod hlavičkou KPMG.

Mašek bude mít na starosti finance a správu pojistných smluv. „Vnímám velkou zodpovědnost, která s novou pozicí přichází. Kromě zajištění všech standardních funkcí ekonomického a správního oddělení je mým úkolem především podpora společnosti ve vývoji, kterým procházíme díky inovacím v pojištění právní ochrany a také kvůli změnám v oblasti reportingu,“ dodává nový finanční ředitel společnosti D.A.S. Pavel Mašek.

O budoucnosti oddělení začalo vedení společnosti přemýšlet již v roce 2016. „Hledali jsme někoho, kdo bude schopen veškerou agendu finančního ředitele postupně převzít. Naším požadavkem bylo, aby nový kolega nejprve pochopil fungování společnosti, a zároveň se nám spolupráce oboustranně osvědčila. Pavel Mašek proto již v roce 2016 byl přijat s tím, že se ujme agendy po panu Miroslavu Mikešovi. Díky tomu došlo k hladkému převzetí kompetencí,” dodává generální ředitelka společnosti D.A.S. Jitka Chizzola.