Novou zemskou ředitelkou Golden Gate se stala Gabriela Brávník Milfortová

Novou zemskou ředitelkou českého lídra v investicích do drahých kovů Golden Gate se stala Gabriela Brávník Milfortová (38) a je tak první ženou ve firmě na této pozici.

Gabriela Brávník Milfortová, Golden Gate

Ve společnosti pracuje už 11 let, začínala jako marketingová manažerka, postupně prošla pozicemi regionální vedoucí, oblastní ředitelka a regionální ředitelka.

Intenzivně se věnuje také mentoringu a osobnostnímu růstu a vede kurz leadershipu pro top manažery. 

„Z podnikatelského hlediska je to nejlepší teprve před námi. Těším se na postupné naplňování vize cyklů bohatství a na to, že budeme klientům portfolio postupně skládat udržitelným způsobem. Zlatem to teprve začíná, ale nekončí. Cílem je diverzifikace rizik. Těším se také, že mí kolegové brzy postoupí dále v kariéře,“ říká Gabriela Milfortová.

Golden Gate za první pololetí letošního roku meziročně zvýšila tržby o 35 procent na obrat 3,46 miliardy Kč. Historicky společnost prodala necelých 13 tun zlata a více než 187 tun stříbra. 

Golden Gate působí na trhu již více než 11 let a se svými 50 pobočkami a téměř 55 tisíci klientů je největší poradenskou firmou v oblasti prodeje drahých kovů u nás. Drtivá většina klientů využívá možnost postupného nákupu drahých kovů v komoditní účtu, který funguje jako pravidelné spoření.