Novou provozní ředitelkou Creative Docku je Gabriela Teissing

Novou provozní ředitelkou (Chief Operations Officer) společnosti Creative Dock se stala Gabriela Teissing (45). Do nově vytvořené pozice nastoupila z postu finanční ředitelky. V Creative Docku působí od roku 2019.

Gabriela Teissing, Creative Dock

V nové funkci má Teissing na starosti dodávku všech projektů v rámci celé skupiny. V současnosti se stará o 16 projektů v osmi zemích, od online účetnictví, přes úspory energie v bytových domech, logistiku, e-health, až po půjčkovou platformu pro malé firmy.

Na starosti má také integraci dvou posledních evropských akvizic, švýcarskou inovační společnost Spark Works a německou prognostickou a strategickou společnost Rohrbeck Heger.

"Mám ráda technologie a kreativitu. Digitalizace je místo, kde je nekonečný prostor pro obojí. Pandemie navíc ukázala, že právě digitalizace je cestou pro budoucí efektivní fungování ekonomiky. My chceme být v celoevropském měřítku u toho," říká Gabriela Teissing.

Teissing svou profesní kariéru začínala jako řídící partner v komunikační agentuře Semma. V letech 2011 až 2013 působila jako generální ředitelka Havas Worldwide Digital Prague a zároveň má za sebou šestiletou zkušenost s řízením společnosti Hercules Transforming Production.

V roce 2016 založila firmy Rebel & Glory a Dazzle Pictures zabývající se virtuální realitou a digitálními triky, které využívali ve svých filmech i hollywoodští producenti.

Společnost Creative Dock se zabývá tvorbou digitálních služeb a firem na zakázku. Dosud spustila více než 50 digitálních projektů, má v sobě know-how v podobě zkušených lidí s různými specializacemi, vlastní metodologie a pečlivě propracovaný přístup v budování digitálních firem.