Novou personální ředitelkou makro ČR byla jmenována Daniela Hrbková

Společnost makro ČR oznámila změnu na pozici ředitele/ky pro lidské zdroje, kterou 1. července převzala Daniela Hrbková. Daniela Hrbková do makro ČR přichází z Tesco Stores ČR.

Daniela Hrbková, makro ČR

Po více než dvaceti pestrých letech u jedné společnosti nastal čas na změnu a já se těším, že budu moci zúročit své zkušenosti z personalistiky i obchodu na nové pozici. S makro ČR sdílím stejné hodnoty, a proto věřím, že se bude jednat o oboustranně přínosnou spolupráci,“ komentuje svůj přestup Daniela Hrbková, nově jmenovaná personální ředitelka makro ČR.

Daniela Hrbková zahájila svou profesní kariéru ve společnosti Tesco Stores ČR v roce 1998. V průběhu téměř 24 let postupně pracovala hned v několika oblastech. Před vstupem do sféry lidských zdrojů zastávala pozice v oblasti sourcingu, logistiky a provozu. Kariéru v personalistice zahájila v roce 2010 a v průběhu let působila na několika vedoucích pozicích. V roce 2013 byla jmenována vedoucí oddělení HR Business Partnering, Organization Design & Recruitment ČR. Od roku 2017 pak působila jako Head of People Operation CR.

Cenné zkušenosti Daniely Hrbkové z oblasti obchodu i lidských zdrojů pomohou při dalším strategickém rozvoji makro ČR a naplňování růstových plánů společnosti. Její jmenování zároveň posílí diverzitu na úrovni lokálního představenstva.