Novou mluvčí Invia je Jiřina Ekrt Jirušková

Cestovní agentura Invia má od září novou tiskovou mluvčí a PR manažerku. Stala se jí Jiřina Ekrt Jirušková. Nahradila Andreu Řezníčkovou, která pozici tiskové mluvčí zastávala čtyři roky.

Jiřina Ekrt Jirušková, Invia

Jiřina Ekrt Jirušková přichází z PR agentury PEPR Consulting, kde se starala o lifestylovou a korporátní komunikaci klientů převážně z oblasti food & beverage. Předtím působila dlouhodobě ve slovenské PR agentuře Trumpeter, v níž sedm let vedla českou pobočku a zastřešovala kompletní PR agendu pro FMCG klienty. 

„Chtěli jsme pozici tiskové mluvčí rozšířit, a proto bude Jiřina Ekrt Jirušková zároveň PR manažerkou agentury Invia, kde bohatě zúročí své dlouholeté zkušenosti z oblasti public relations,“ říká Michal Tůma, ředitel české, slovenské a maďarské pobočky cestovní agentury Invia. Ta spadá pod českou skupinu Invia Group s ročním obratem 1,4 miliardy eur.

„Oblast cestovního ruchu je pro mě nová, ale cestování je mým velkým koníčkem a práce pro největší cestovní agenturu v Česku splněným snem,“ dodává Jirušková.