Novou HR ředitelkou SUDOP GROUP je Andrea Kahudová. Zaměří se na posílení firemní značky ve spojitosti s náborem a rozvojem nových talentů a absolventů

Skupina SUDOP, zastřešující firmy z oblasti projektové a inženýrské činnosti a IT, má od prosince novou personální ředitelku. Na nově zřízenou pozici nastupuje Andrea Kahudová, která má za sebou více než 20 let zkušeností v jednotlivých oblastech HR. V posledních 10 letech působila v řadě řídících pozic v oblasti lidských zdrojů v mezinárodních poradenských společnostech, IT či bankovnictví. Ve skupině SUDOP bude mít na starosti mimo jiné Employer branding, nábor a rozvoj talentů, spolupráci s universitami či digitalizaci HR a firemních procesů.

Andrea Kahudová, SUDOP GROUP

Skupina SUDOP v posledních letech výrazně roste. Investujeme hlavně do IT a oblastí, které propojují tradiční projektování s novými technologiemi. Díky tomu udáváme směr v digitalizaci procesu projektové přípravy staveb. Zároveň tím chceme přilákat mladé talenty a ukázat jim, že projektování je zajímavý a perspektivní obor, ve kterém můžou pracovat s nejnovějšími technologiemi, vysvětluje Pavel Havlíček, generální ředitel skupiny SUDOP GROUP.

Osobně považuji za jeden z nejpřínosnějších cílů naší nové spolupráce záměr skupiny kontinuálně podporovat udržení a rozvoj studijních oborů, které jsou klíčové pro další vývoj stavebního inženýrství. Počet absolventů v tzv. STEM oborech (Science, Technology, Engineering, Mathematics) je už dnes nedostatečný a jejich deficit se bude dále prohlubovat, a to bychom rádi pomohli zvrátit.“ říká Andrea Kahudová.

Zároveň dodává, že podpora SUDOP GROUP se nebude omezovat pouze na zatraktivnění a zvýšení dostupnosti samotných studijních oborů, ale důležitá bude také systematická spolupráce a podpora studentů při získávání praktických zkušeností a prací s novými technologiemi.