Natálie Lorencová

Natálie Lorencová, nová manažerka korporátní komunikace společnosti Henkel ČR a SR

Natálie Lorencová (33), dosavadní tisková mluvčí společnosti Henkel ČR, byla od 1. ledna 2012 jmenována do regionální pozice manažerky korporátní komunikace Henkel Česká republika a Henkel Slovensko.

Natálie Lorencová pracuje v oddělení Komunikace společnosti Henkel ČR od roku 2005. V uplynulém roce zastávala pozici Deputy for Corporate Communication a tiskové mluvčí, ve které zodpovídala za externí a interní komunikace společnosti Henkel ČR. Předtím měla na starosti komunikační strategie více než 25 značek společnosti Henkel na českém trhu a realizovala řadu úspěšných interních a externích akcí. V roce 2007 byla nominována na celosvětové ocenění Henkel Excellence Award.

Na Slovensku povede Natálie Lorencová oddělení Korporátní komunikace a zároveň bude i tiskovou mluvčí Henkel Slovensko. Též se výrazně zaměří na komunikaci Centra sdílených služeb (Share Service Center) Henkel v Bratislavě. To se svými 511 zaměstnanci od roku 2007 zajišťuje realizaci finančních procesů pro region západní a střední Evropy, USA a Kanady a od roku 2009 realizuje také procesy v oblasti nákupu a informačních technologií.

Natálie Lorencová vystudovala Vysokou školu Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem a London School of Public Relations v Praze. Hovoří plynně anglicky. Mezi její zájmy patří literatura, sport a cestování.