Na pozici ředitelky HR v GLAMI nastupuje Martina Konečná

Tým GLAMI, platformy pro objevování módy, posiluje Martina Konečná, která povede oddělení People & Organization. S téměř desetiletou zkušeností v oblasti HR a people managementu z českého i mezinárodního prostředí se zaměří na rozvoj zaměstnanců, prohlubování interních vztahů napříč odděleními či podporu iniciativ pro zvýšení diverzity a inkluze zaměstnanců. Jejím hlavním cílem bude upevnění pozice oddělení People & Organization coby strategického partnera firmy.

Martina Konečná, GLAMI

Na pozici Head of People & Organization v GLAMI se Martina Konečná zaměří především na celkové vnímání HR a people operations jako významného strategického partnera, který přispívá k růstu firmy a dosahování jejích cílů. Dále se soustředí na nastavování a řízení procesů, vzdělávání manažerů a zkvalitnění zpětné vazby. Díky zkušenostem z mezinárodního prostředí totiž disponuje unikátní perspektivou a dovednostmi v řízení multikulturních týmů a strategickým zaměřením managementu lidských zdrojů.

Do GLAMI přichází Martina Konečná ze startupu Deepnote, kde měla na starosti aktivity a iniciativy napříč životním cyklem zaměstnance. Dříve šest let působila na různých pozicích HR managementu v konzultační firmě McKinsey & Company. Na trzích střední Evropy zodpovídala za vzdělávání a rozvoj zaměstnanců, také projekty diverzity a inkluze. Dála má zkušenost z působení v Sydney, kde se pro regiony Austrálie a Nový Zéland věnovala strategickým přidělování konzultantů na různé projekty a zároveň dbala na jejich profesionální rozvoj a růst, také zpětnou vazbu. Svou kariéru odstartovala ve velké čtyřce jako stážistka HR oddělení v poradenské společnosti PwC.