Na pozici Head of Communication do T-Mobile nastupuje Patricie Šedivá

Největší český mobilní operátor T-Mobile má novou šéfku externí komunikace, stala se jí Patricie Šedivá, která do společnosti přináší více než dvacet let profesních zkušeností v oblasti PR a korporátní komunikace. Ve své nové roli bude zodpovědná za externí a krizovou komunikaci, témata CSR a udržitelnosti a přípravu komplexních komunikačních strategií.

Patricie Šedivá, T-Mobile

komunikace. Za svou bohatou profesní kariéru vybudovala komunikační oddělení a řídila komunikaci ve společnostech Alza nebo Coca-Cola HBC a řadu zkušeností získala právě i v T-Mobile, do kterého se v nové pozici po několika letech vrací. Jako místopředsedkyně výkonného výboru profesního sdružení PR klub se aktivně podílí na rozvoji a edukaci českého i slovenského PR prostředí, přednáší na školách a věnuje se i řadě neziskových či inovativních projektů. Dvakrát získala ocenění Mluvčí roku.

Na nové pozici bude čerpat ze svých mnohaletých zkušeností i z hluboké znalosti českého mediálního prostředí. Díky předchozímu působení v oddělení vnějších vztahů v T-Mobile se orientuje také v oblasti telekomunikací a může zároveň využít i interní vhled do společnosti.

Vracím se na ‚místo činu‘ a vracím se moc ráda, protože jde o velmi dynamické prostředí, které inovace posouvají o míle každý rok. I proto se chci soustředit na komunikaci toho, jak mohou moderní technologie lidem usnadnit život. Těším se, že společně s celým týmem naskočíme na vlnu agilní komunikace, která bude stavět na hlubokých znalostech TELCO problematiky, schopnosti okamžitě reagovat na aktuální dění a také dobrých vztazích všech zúčastněných stran,“ dodává Patricie Šedivá.

Ve své roli bude Patricie Šedivá velmi úzce spolupracovat s Martinem Orgoníkem, ředitelem pro vnější vztahy a udržitelnost. Společně se zaměří na posílení komunikace témat spojených s ESG strategií a zdůraznění pozice společnosti jako digitálního leadera.

Máme velkou radost, že se nám Patricii podařilo přesvědčit k návratu. Je to velká profesionálka a těšíme se na energii, kterou k nám přináší, i na její ucelený přístup ke korporátní komunikaci. Díky jejím zkušenostem z dynamického IT a retailového prostředí s téměř až startupovým duchem posune komunikaci naší značky opět výrazně kupředu,“ doplňuje Martin Orgoník.

Patricie bude dále úzce spolupracovat s agenturou FYI Prague a kreativní skupinou katz83, které se od července loňského roku společně podílejí na mediální komunikaci T-Mobile.