Miriam Madrová

Miriam Madrová, nová Senior PR manažerka společnosti AVG Technologies

Novou Senior PR manažerkou pro Českou a Slovenskou republiku antivirové společnosti AVG Technologies se stala Miriam Madrová. Miriam má více než patnáctileté profesionální zkušenosti na poli komunikace, PR, marketingu, korporátní komunikace, public affairs, CSR a veřejné diplomacie.

Dříve než Miriam zahájila spolupráci s AVG, pracovala jako vedoucí oddělení prezentace na Ministerstvu zahraničních věcí Slovenské republiky a byla členkou expertního týmu, který vypracoval ideovou koncepci pro budoucí branding státu „Slovensko: země s potenciálem".

Mezi roky 2006 - 2009 měla na starosti PR, CSR & CPE (Customer & Partner Experience) ve slovenském Microsoftu, kde byla zodpovědná za vývoj, řízení a realizaci místních strategií a programů firemní komunikace a společenské odpovědnosti. Úspěšně řídila program Community Technology Skills, jehož cílem bylo zlepšení digitální gramotnosti na Slovensku.V letech 2000-2006 pracovala Miriam jako vedoucí konzultant a Account Director v komunikační agentuře Omnipublic. 

V AVG bude zodpovědná za vývoj, koordinaci a implementaci komunikačních strategií pro český a slovenský mediální trh. Bude podporovat firemní image, strategický komunikační rámec a obchodní priority.