Mind2FLO má nového finančního ředitele a dál pracuje na rozšíření vedení skupiny

Skupina Mind2FLO se pod vedením Jana Galgonka posunula do další fáze, ve které začíná naplňovat svůj avizovaný potenciál. Na klíčovou pozici skupinového CFO nastoupil Tomáš Otava (40). Mind2FLO současně pracuje na obsazení dalších strategických pozic ve svém vedení.

Tomáš Otava, M2F

Role finančního ředitele reflektuje potřeby nastavit finanční procesy od nuly, podporovat probíhající integraci a být v souladu s firemní kulturou: „Hledali jsme člověka, který bude stavět lidi nad čísla a bude schopen vést dialog. Tomáš je nejenom odborník na finanční řízení a byznysovou stránku věci, ale i člověk, který dokáže používat finanční ukazatele k úspěšné navigaci celé skupiny,” dodává Lenka Auerová, COO skupiny Mind2FLO.

Nový CFO Tomáš Otava působil pět let ve společnosti Jan Becher Pernod Ricard, odkud si přináší detailní znalost klientského prostředí. Předchozích pět let pracoval ve společnosti Sodexo, kde se podílel na projektu digitalizace, což je výzva, které dnes čelí většina klientů skupiny Mind2FLO.

Vedle odborného know-how bude Tomáš Otava těžit i ze svých komunikačních schopností, které má jako certifikovaný kouč osvojené: „Rád bych ve své roli finančního ředitele pomáhal firmě udržet nastavený směr strategie a pomocí dobře zvolených otázek ověřoval, že jsme stále na té správné cestě. Vzhledem k velikosti skupiny Mind2FLO a šíři našich služeb pro nás bude klíčové, abych správně nastavil finanční procesy a proaktivně komunikoval napříč společností,“ říká Tomáše Otava o vnímání své nové role.

Obsazení pozice finančního ředitele nebylo posledním krokem v rámci posilování skupinového vedení. V čele skupiny by měly Jana Galgonka, CEO a Lenku Auerovou, COO v horizontu několika měsíců doplnit až čtyři klíčové posily. „Půjde o pozice, které odrážejí naše aktuální priority. Nikoho nejspíš nepřekvapí, že směřujeme k nastavení, kdy každá divize bude mít svého CEO. Současně chceme mít experta na integraci a člověka s vizí pro naše business experience studio,“ říká k rozšiřování vedení Lenka Auerová, COO.

O Mindsquared
Agentura Mindsquared je mediální agentura se silným důrazem na strategické plánování, klientský servis a využití dat v marketingu. Tým agentury kombinuje rozsáhlé zkušenosti ze startupového světa a z globálních mediálních agentur. Mezi klíčové klienty patří značky ze skupiny KKCG.

O agentuře Flo
Agentura Flo je konzultační agentura se zaměřením na zákaznickou zkušenost. K tomu využívá koncept business of experience, který si klade za cíl protnout zákaznickou zkušenost jako klíčový princip všemi firemními procesy. Flo nabízí služby v oblasti management consultingu, marketingové automatizace, e-commerce, dat a brandingu. Mezi její klienty patří Avon, Komerční banka, Mall.cz, Groupe SEB, UPB nebo Czech News Center.