Michal Svrček, nový ředitel divize Industry Services ve společnosti TÜV SÜD Czech

Řízením divize Industry Services v přední certifikační společnosti TÜV SÜD Czech byl pověřen Ing. Michal Svrček, MBA. Jeho hlavním úkolem je posílit pozici českého zastoupení německé firmy TÜV SÜD na trhu tradičních služeb v oblasti průmyslových certifikací a inspekcí a rozšířit portfolio služeb v nových segmentech.

Michal Svrček, TÜV SÜD Czech

Michal Svrček nastoupil do společnosti TÜV SÜD Czech v roce 2009 do oddělení obnovitelných zdrojů energie. S platností od ledna 2021 přebírá řízení divize Industry Services, kam se přesouvá z pozice Business Unit Managera pro oblast Real Estate a Machinery & Electrical Devices. Vedle stabilních oblastí působnosti jako je konvenční energetika patří mezi jeho nové úkoly posílení v segmentu služeb určených výrobním podnikům, udržitelnosti, v oblasti stavebnictví a rozšíření spolupráce s partnery mimo výrobní sféru. 

„Věřím, že v nové roli využiji své dlouholeté zkušenosti získané na různých pozicích v TÜV SÜD k tomu, abych spolu se svým týmem nabídl zákazníkům a partnerům vysokou přidanou hodnotu našich expertů nově i v oblastech, ve kterých vnímáme potenciál pro další růst divize jako komplexního dodavatele TIC (Testování, Inspekce, Certifikace) řešení“ ,uvádí ke svému jmenování a plánovaným cílům nový ředitel divize Industry Services.

Před nástupem do TÜV SÜD Czech pracoval Svrček ve společnosti Siemens. Michal Svrček vystudoval Fakultu strojního inženýrství na Vysokém učení technickém v Brně. Mezi jeho záliby patří cestování a cyklistika.