Martin Štefík a Martin Kováč, noví ředitelé ve společnosti Microsoft ČR

Finančním ředitelem české pobočky společnosti Microsoft se s platností od 1. února 2016 stal Martin Štefík. Naváže na aktivity Stefana Mähra, který se posunul na regionální pozici ve střední a východní Evropě. Martin přichází z ústředí Microsoftu pro střední a východní Evropu, kde působil necelé dva roky jako finanční manažer pro oblast retailu.

Martin Štefík, Microsoft ČR

Čtyři roky před tím strávil ve slovenské pobočce Microsoftu v roli byznys controllera a pět let před tím v lokální pobočce PricewaterhouseCoopers. Martin Štefík vystudoval finanční management na Univerzitě Mateja Bela v Banskej Bystrici a je seniorním členem ACCA. Aktuálně studuje na Wharton Business School a ve volném čase se věnuje rodině, cestování, běhání a golfu.

Roli ředitele divize Microsoft Dynamics nově zastává Martin Kováč. Vystřídal Václava Urbana, který bude nově zodpovědný za posílení partnerského kanálu společnosti Microsoft v České republice. Martin Kováč působí v českém Microsoftu již téměř dva roky se zodpovědností za Microsoft Dynamics CRM.

Před tím pracoval ve společnosti S&T Group, a to na různých manažerských pozicích se zaměřením zejména na obchod a dodávky CRM pro klíčové zákazníky firmy. Martin vystudoval bankovnictví na Technické univerzitě v Košicích, kde následně získal titul PhD. Ve volném čase se věnuje jachtingu a rád si zahraje golf.