Mars poskytuje prostor pro růst svých spolupracovníků. Richard Lemerle byl povýšen do role ředitele Supply Chain pro jižní a střední Evropu

Společnost Mars, jeden z předních světových výrobců cukrovinek, potravin a výživy pro domácí zvířata, jmenovala nového vedoucího funkce Supply Chain v regionu střední Evropy. Richard Lemerle, v současnosti ředitel Supply Chain společnosti Mars pro jižní Evropu, rozšíří svou pozici ředitele Supply Chain i na střední Evropu, nově navíc pokryje také Česko, Slovensko, Rumunsko a Maďarsko. V rámci své pozice se zkušený ředitel Richard Lemerle navíc připojuje ke středoevropskému vedoucímu týmu Marsu.

Richard Lemerle, MARS

Společnost Mars je známá tím, že svým spolupracovníkům nabízí řadu příležitostí pro kariérní růst a rozvoj. Richard je jedním z mnoha příkladů tohoto přístupu. Mars konkrétně nabízí příležitosti k růstu tím, že umožňuje svým spolupracovníkům aktivně rozvíjet svou kariéru, převzít širší odpovědnost, poskytovat zkušenosti s prací v různých zemích nebo různých odděleních, spolupracovat s mentory a podporovat je, aby měli ambiciózní plány pro svůj budoucí karierní růst.

Richard nahradil ve střední Evropě Sophii Gaspard, která se úspěšně posunula o další krok na své profesní cestě k vedení významného regionálního projektu.

Richard Lemerle má více než 25 let zkušeností z regionálních a globálních pozic. Do Marsu nastoupil v roce 2016 v rámci týmu Supply Chain na italském trhu. Teprve po čtyřech letech se jeho pole působnosti rozšířilo o další země jižní Evropy: Řecko, Maltu a Kypr. Je průkopníkem v posunu obvyklých rutinních operací na zcela novou úroveň. Díky jeho vedení je jihoevropský trh Marsu v čele digitálního posunu. Zaměřuje se například na to, jak využít inovativní schopnosti umělé inteligence k odstranění úkolů bez přidané hodnoty. Richard nyní přenese své zkušenosti do střední Evropy a převezme novou odpovědnost za Supply Chain v Česku, Slovensku, Maďarsku a Rumunsku jako ředitel Supply Chain pro jižní a střední Evropu.

Jsem opravdu vděčný za tuto vzrušující příležitost a šanci rozvíjet se ve firmě Mars. Práce v rámci dodavatelského řetězce na několika jihoevropských trzích mi dala skvělou příležitost získat zkušenosti s vedením dodavatelského řetězce pro několik různých zemí, a proto se těším, až zúročím všechny své znalosti na trzích střední Evropy. V současné době je mou nejvyšší prioritou zaměřit se na rozvoj talentovaných spolupracovníků v mém týmu a pomoci jim v osobním růstu v rámci společnosti Mars,“ říká Richard Lemerle, nově jmenovaný ředitel Supply Chain Mars Multisales pro jižní a střední Evropu.