Marian Mráz

Marian Mráz, nový ředitel Rozvoje financování lehké dopravní techniky ČSOB Leasing

Na pozici ředitele Rozvoje financování lehké dopravní techniky ČSOB Leasing nastoupil Marian Mráz (45). Do finančních služeb přichází z automobilového průmyslu, poslední tři roky pracoval u Nissanu. Hlavním úkolem Mariana Mráze bude posílení obchodu v oblasti osobních a užitkových vozidel, a to především pro fyzické osoby a malé a střední firmy. Soustředí se na podporu spotřebitelských úvěrů a operativního leasingu.

Marian Mráz v letech 2011 až 2014 výrazně přispěl k přebudování dealerské sítě Nissan v České republice a na Slovensku, za které byl zodpovědný jako Network manager v rámci regionu střední a východní Evropy. Během té doby síť významně rozšířil, pro značku získal 15 nových partnerů. Dlouhá léta předtím působil na různých pozicích v českém zastoupení Toyoty, včetně postu obchodního ředitele.

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Během práce pro automobilky absolvoval řadu rozvojových programů včetně zahraničních programů v Japonsku a ve Švýcarsku. Ve volném čase se věnuje sportu (horské kolo a golf), rodině a fotografii. Dříve hrál na vrcholové úrovni basketbal.

Zdroj: ČSOB Leasing, a.s., www.csobleasing.cz