Marcela Suchánková a Jan Sadil, noví členové představenstva ČSOB

Skupina ČSOB posiluje od 1. ledna 2017 nejvyšší manažerský tým. Do vrcholového vedení jsou nominováni dva noví členové: dosavadní výkonná ředitelka Řízení lidských zdrojů ČSOB Marcela Suchánková a dlouholetý generální ředitel Hypoteční banky Jan Sadil. 

Marcela Suchánková, ČSOB

Marcela Suchánková bude v představenstvu ČSOB zodpovědná především za řízení a rozvoj lidských zdrojů a také za komunikaci a oblast CSR. Doposud působila v pozici výkonné ředitelky Řízení lidských zdrojů, do níž byla jmenována poté, co vedla z pozice generální ředitelky a předsedkyně představenstva ČSOB Penzijní společnost. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti vývoje a prodeje zejména retailových produktů.

Jan Sadil přichází do představenstva skupiny ČSOB z její dceřiné společnosti, Hypoteční banky, kde působil patnáct let, z toho celých třináct roků ve funkci generálního ředitele a předsedy představenstva. Je předsedou dozorčí rady Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí, členem dozorčího výboru České bankovní asociace a členem dozorčí rady Centra Paraple. Bude mít na starosti třetí strany a vybrané dceřiné společnosti Skupiny ČSOB.