Lenka Kváčová

Lenka Kváčová, nová finanční ředitelka společnosti Brammer Czech

Společnost Brammer Czech a.s., součást skupiny Brammer Group, celoevropského distributora průmyslového výrobního vybavení pro MRO (údržba, oprava, provoz), oznámila, že na pozici „finanční ředitelka“ nastoupila Lenka Kváčová. V rámci své pozice se bude soustředit na revizi a zefektivnění procesů a na posílení spolupráce s ostatními odděleními. Dále je jejím cílem nastavit nové procesy, zejména systém řízení pohledávek. Další její prioritou je nastavení a rozvoj interního reportingu a controllingu.

Lenka Kváčová má více než 17 let zkušeností z oboru finance. Svoji profesní kariéru zahájila jako auditor ve společnosti PricewaterhouseCoopers, poté pracovala jako finanční manažer v oddělení obchodního plánu a controllingu ve společnosti Eurotel (dnešní O2), aby se následně přesunula do evropské centrály společnosti Ness Technologies na pozici manažera plánování pro region CEE.

Lenka vystudovala Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity v Brně, je seniorní členkou globální Asociace certifikovaných účetních (ACCA – the Association ofChartered Certified Accountants) a je držitelkou MBA in Financial services z University of East London. ACCA také přednáší – je lektorkou modulu Manažerské účetnictví.

Zdroj: Brammer Czech a.s., www.brammer.cz.