Kateřina Krásová, ČSOB

Kateřina Krásová, nová ředitelka útvaru Komunikace a CSR v ČSOB

Novou ředitelkou útvaru Komunikace a společenská odpovědnost v ČSOB se od 1. dubna 2017 stala Kateřina Krásová. Přechází z Hypoteční banky, kde doposud pracovala na pozici ředitelky marketingu.

Kateřina Krásová (nar. 1981) zahájila svou pracovní kariéru v Direct Pojišťovně, ve které působila jako Risk Management Coordinator a později jako tisková mluvčí a PR manažerka.

Pozici tiskové mluvčí následně zastávala i v Hypoteční bance a později také v Plzeňském Prazdroji, kde současně vykonávala i pozici manažerky komunikace. V roce 2015 se pak rozhodla vrátit zpět do Hypoteční banky na pozici ředitelky marketingu.

V Hypoteční bance byla zodpovědná zejména za přípravu marketingové a komunikační strategie banky, reklamní kampaně, public relations a rovněž za interní komunikaci.

Kateřina Krásová absolvovala magisterské studium Marketingové komunikace se zaměřením na public relations na Vysoké škole finanční a správní v Praze. Mimo práci se aktivně věnuje sportu a mezi její největší koníčky patří cestování.