Jan Veselý

Jan Veselý, nový generální ředitel Renault Trucks Central Europe

S platností od 9. ledna 2012 se novým generálním ředitelem společnosti Renault Trucks Central Europe stal Jan Veselý, který ve funkci nahradil Jean-Francois Gatineau.

Počínaje 9. lednem 2012 se Jan Veselý stal novým generálním ředitelem Renault Trucks pro region Střední Evropa, který zahrnuje Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. Ve společnosti Renault Trucks působí již od roku 2005.

V letech 2005 – 2007 zastával funkci finančního ředitele Renault Trucks pro Českou republiku a Slovensko. Následně od roku 2008 až do svého nynějšího jmenování působil ve Francii ve funkci finančního ředitele mezinárodní divize společnosti Renault Trucks pro oblasti Blízkého východu, Ukrajiny, Ruska, Afriky a Jížní Ameriky.

Jan Veselý se narodil v Praze před 35 lety, je ženatý a má dvě děti. Vystudoval Ecole de Management de Lyon a Lancaster University, kde získal tituly MSc. Ve volném čase se věnuje tenisu a golfu.

Dosavadní generální ředitel společnosti, Jean-Francois Gatineau je nyní ve funkci generálního ředitele Renault Trucks Benelux.