Jan Nezkusil nastupuje do společnosti Kienbaum na pozici Director se zodpovědností za další strategický rozvoj

Jan Nezkusil nastupuje do společnosti Kienbaum na pozici Director se zodpovědností za další strategický rozvoj společnosti posilování klíčového partnerství v rámci executive search s předními hráči převážně z oboru průmyslu, logistiky, FMCG, Retailu a oblasti stavebnictví a realit.

Jan Nezkusil, Kienbaum

Společnost Kienbaum působí v České republice již od roku 1996. Za tu dobu se stala jednou z nejúspěšnějších poradenských společností a klíčovým hráčem na trhu v oblasti Executive Search a Ma-nagement Consulting, Diagnostics a Compensation & Benefits především v automotive, strojírenské výrobě, logistice a v retail.

Jan v recruitmentu působí již od roku 2013, kde se postupně vypracoval z nižších náborových pozic až do ředitelské pozice v rámci náboru strategických manažerských pozic. Je absolventem Metropolitní univerzity v Praze, kde vystudoval mezinárodní vztahy a evropská studia. Během studií působil na stáži v institucích EU v Bruselu. Do Kienbaum přichází ze společnosti Hays, kde působil v rámci managementu společnosti.