Jan Bruder novým obchodním a marketingovým ředitelem ČSOB Penzijní společnosti

S účinnosti od 1. listopadu 2023 nastoupí Jan Bruder na pozici obchodního a marketingového ředitele v ČSOB Penzijní společnosti. Nahradí tak Václava Lokaje, který se rozhodl pokračovat v profesní kariéře mimo skupinu ČSOB.

Jan Bruder, ČSOB

í. Je před námi řada výzev, na které se intenzivně připravujeme. Doplňkové penzijní spoření bude přinášet klientům ještě větší přidanou hodnotu díky vyšším státním příspěvkům a vyšším daňovým odpočtům. K tomu přidáváme atraktivní zhodnocení v ČSOB účastnických fondech. Naší prioritou navíc zůstává digitalizace procesů, abychom klientům ještě více zjednodušili život. Jsem ráda, že se této role ujme znalý expert se zkušenostmi v byznysu i v naší finanční skupině. Přeji Honzovi v nové roli hodně energie a hodně spokojených klientů s naším penzijkem,“ sděluje k personální změně Marcela Suchánková, generální ředitelka ČSOB Penzijní společnosti.

Jan se do skupiny ČSOB vrací po roce, kdy se v roli společníka věnoval byznysovým a strategickým aktivitám ve společnosti Legal Systems. Ve skupině ČSOB pracoval mezi lety 2016 až 2022. Nejprve začínal jako IT Business Analytik pro oblast spotřebního financování. Následně se v roce 2018 stal poradcem pro management se zaměřením na akviziční projekty – Ušetřeno.cz a MallPay. Mezi lety 2019 a 2022 byl v pozici Head of Business Development ve společnosti Mall Pay (nyní Skip Pay), člena skupiny ČSOB, zodpovědný za obchodní strategii a veškeré obchodní aktivity.

Před nástupem do skupiny ČSOB pracoval Jan mezi lety 2011 a 2013 jako konzultant oblasti CRM ve společnosti Utitlities Systems. Následně v období 2013 až 2016 zastával roli SAP konzultanta ve společnosti CGI IT Czech Republic.

Jan studoval ČVUT, Fakultu stavební v Praze, obor Stavební inženýrství. Následně přešel a pokračoval ve studiu na ČZU, Technické fakultě, kde vystudoval obor SMAD – silniční a automobilová doprava. Studium zakončil titulem Ing.

Ve volném čase se Jan nejvíce věnuje rodině a také cyklistice.