Ivana Brancuzká byla jmenována Country manažerkou společnosti Crowe a Contract Administration

Na pozici Country Manager společnosti Crowe and Contract Administration v České republice nastoupila Ivana Brancuzká. V nové funkci bude zodpovědná za další rozvoj obou značek v Česku. Brancuzká má více než 20leté zkušenosti v oblasti účetnictví, mezd a personalistiky.

 

Ivana Brancuzká, Crowe a Contract Administration

Se společností Contract Administration spolupracuje od roku 2008 jako členka týmu outsourcingu HR a mzdových služeb. Ve společnosti prošla všemi úrovněmi kariéry, nejprve jako mzdová účetní, a nakonec jako jednatelka. Nově zastává pozici Country Manager společnosti Crowe a Contract Administration. Jejím hlavním úkolem bude posilování pozice společností v segmentu profesionálních byznys služeb.

Ivana zná naši organizaci velmi dobře. Její bohaté zkušenosti, manažerské schopnosti a otevřenost novým výzvám dokonale zapadají do vize růstu společností Crowe a Contract Administration v regionu CEE,“ říká Christian Fielding, CEO Advartis Group v Polsku, České republice a na Slovensku.

Crowe Czech Republic a Contract Administration jsou součástí skupiny Advartis Group, která v Polsku, České republice a na Slovensku zaměstnává více než 500 lidí. Obě značky působí na českém trhu již 30 let. Společnost Crowe Czech Republic, která patří do jedné z 10 největších účetních a poradenských sítí na světě, podporuje klienty v oblasti účetnictví, daní, auditu a poradenství. Contract Administration nabízí komplexní služby v oblasti HR a mezd v modelu BPO (business process outsourcing).

Sektor profesionálních služeb v České republice rychle roste. Aby bylo možné efektivně reagovat na potřeby klientů, je nezbytné rychle reagovat na změny, být flexibilní a také nabízet kvalitní, bezpečná a kompatibilní řešení. Těším se, že této výzvě budu čelit společně s týmem Crowe a Contract Administration,“ říká Ivana Brancuzká.