Finančním ředitelem skupiny Packeta se stal David Soukup

Na pozici Chief Financial Officer (CFO) skupiny Packeta, majitele Zásilkovny, nastoupil David Soukup. V této pozici je zároveň členem nejužšího vedení a podílí se na strategických rozhodnutích a směřování Packety. Jako CFO bude řídit oddělení financí a nákupu s cílem splnit ambiciózní růstové plány skupiny. Do Packety přichází z pozice obchodního ředitele LINET Group.

David Soukup, Packeta

David přináší do Packety bohaté zkušenosti z manažerské pozic v oblasti byznys, financí i consultingu v mezinárodních firmách. Věřím, že bude platným členem týmu a pomůže nám naplnit naše plány související s další expanzí a růstem skupiny. Packetu čekají další výzvy a další rychlý růst především v zahraničí a na oblast financí skupiny budou v tomto ohledu kladeny vyšší nároky. Skupina Packeta se bude také ve větší míře zaměřovat na případné další akvizice,říká Simona Kijonková, zakladatelka Zásilkovny a CEO skupiny Packeta.

Jsem velmi rád, že mohu být součástí týmu Packety a podílet se na realizaci jejích růstových ambicí. Těším se na vzájemnou spolupráce a všechny výzvy, které takto rychle rostoucí byznys s sebou přináší,“ dodává David Soukup, nový CFO Packety.

David Soukup v minulosti pracoval na manažerských pozicích ve společnostech jako Linet Group, United technologies nebo Volvo Group a v poradenství pro společnost McKinsey & Company. Volný čas tráví především s rodinou, rád cestuje a věnuje se tenisu, cyklistice a lyžování.

V letošním roce cílí skupina Packeta na obrat ve výši 5,2 miliardy korun a 75 milionů přepravených zásilek v celkové hodnotě 84 miliard korun.