Eva Vacíková

Eva Vacíková, nová global HR manažerka společnosti FEI Company

Eva Vacíková byla povýšena do pozice Global HR Business Partner Operations ve společnosti FEI, světového lídra výroby a vývoje elektronových mikroskopů. Kromě České republiky bude mít na starosti i řízení lidských zdrojů v regionech Holandsko a USA. Současně však i nadále zastává pozici ředitelky lidských zdrojů ve FEI Company pro Českou republiku.Změna přišla po čtyřech letech jejího působení v brněnském podniku. 

Eva Vacíková vystudovala kybernetiku na VUT v Brně. Po studiích nastoupila do akciové společnosti ČEZ jako technický pracovník, ale po stáži v USA přestoupila do obasti řízení lidských zdrojů. V posledních letech vykonávala vedoucí pozice v oblasti lidských zdrojů skupiny ČEZ včetně zahraničních zkušeností. Po odchodu působila jako personální ředitelka nemocnice u sv. Anny.

Od roku 2007 pracuje ve společnosti FEI Company. Své technické vzdělání doplňuje prestižními kurzy z oblasti HR, ale i spoluprací na mnoha projektech regionálního i globálního významu. Přednáší na Masarykově universitě, Universitě Palackého a VUT kde sdílí své zkušenosti především z oblasti talent managementu a egagementu zaměstnanců.