DHL Supply Chain: Kateřina Rázlová jmenována viceprezidentkou transportu pro střední a východní Evropu

Kateřina Rázlová byla po více než ročním působení na pozici ředitelky automobilové divize a transportu jmenována viceprezidentkou transportu pro střední a východní Evropu. Ve své nové funkci bude přímo podřízena Orkunu Saruhanogluovi, generálnímu řediteli DHL Supply Chain pro střední a východní Evropu. Ve funkci vystřídá Warrena Bodleyho, který se stane viceprezidentem pro dopravu v jihovýchodní Asii (SEA).

Kateřina Rázlová, DHL Supply Chain

„Mým cílem na pozici ředitelky automobilové divize a transportu bylo v maximálně možné míře využít synergie mezi transporty automobilového a spotřebního sektoru, realizovat projekty v oblasti digitalizace a konsolidace a hledat prostor pro řešení snižující emise. Díky silnému a spolehlivému týmu se nám podařilo cíle splnit a dokázat, že je tato cesta správná. Ráda bych naše zkušenosti využila i v ostatních provozech střední a východní Evropy,“ vysvětluje Kateřina Rázlová.

Kateřina Rázlová pracuje v oblasti Automotive & Transport v České republice na různých vedoucích pozicích od roku 1999. V roce 2008 byla jmenována do funkce ředitelky automobilové divize, kterou později spojila také s funkcí v oblasti rozvoje obchodu. Od roku 2021 působila na pozici ředitelky automobilové divize a transportu v ostatních sektorech v České republice.

Kateřina Rázlová je velkou zastánkyní udržitelných ekologických řešení, alternativních paliv a digitalizace. Velký důraz klade na vysokou kvalitu poskytovaných služeb a rozvoj podnikání. Její tým byl oceněn dvěma cenami v rámci pravidelné interní soutěže CEO Awards (v roce 2019 v kategorii Investment of Choice a v roce 2021 v kategorii Sustainability).