David Mazáček povýšil do vedení developera Crestyl

Developerská a investiční skupina Crestyl v únoru povýšila Davida Mazáčka do představenstva firmy. David již od loňského dubna působí na postu ředitele pro akvizice, nákupy nových projektů v Crestylu řeší celkově již přes šest let.

David Mazáček, Crestyl

David je expertem na nemovitosti, věnuje se v této oblasti i vzdělávací činnosti. Od roku 2016 je členem Královského institutu diplomovaných znalců (RICS) a od stejného roku vede na VŠE Institut Strategického Investování. Stojí i za vznikem MBA programu Nemovitosti a jejich oceňování, rovněž na pražské VŠE. David vystudoval obor Komerční právo a Oceňování majetku podniku na Vysoké škole ekonomické a obor Finanční trhy a Bankovnictví na Karlově univerzitě.

Během své kariéry před nástupem do Crestylu před více než šesti lety působil mimo jiné ve společnostech Deloitte a Discovery Group, kde měl na starosti analýzy trhu a konkurenceschopnosti, oceňování aktiv a rozpočty územního plánování. Davidovou vášní je sport, nejraději má lyžování a tenis.

 

O společnosti CRESTYL
CRESTYL působí na českém realitním trhu již přes dvacet let a patří mezi vedoucí developery s širokým portfoliem rezidenčních a komerčních projektů. V současné době se aktivně věnuje rozvoji více než patnácti lokalit po celé České republice s celkovou investiční hodnotou přesahující 1,2 miliardy EUR. Patří k nim i největší projekt v centru Prahy s názvem Savarin, nedávno dokončená čtvrť DOCK v pražské Libni nebo nově vznikající čtvrť Hagibor u metra Želivského. U všech svých projektů se CRESTYL zaměřuje na kvalitu, design, nadstandardní zpracování, použití prvotřídních materiálů a celkové pohodlí pro jejich obyvatele i návštěvníky.