D.A.S mění obchodní strategii. Novou obchodní ředitelkou je Lída Krákorová

D.A.S. pojišťovna, která se na českém trhu už téměř 30 let zabývá právním poradenstvím a právní ochranou, mění obchodní strategii. Součástí restrukturalizace obchodního oddělení je přenastavení provizního systému, změny rozsahu působnosti jednotlivých pozic a také nábor do vedoucích manažerských funkcí. Novou obchodní ředitelkou se tak od dubna stává Lída Krákorová, na pozici zástupce přichází Lubomír Slaba.

Lída Krákorová, DAS

Lída Krákorová oboru pojišťovnictví působí od roku 2010 – začínala jako specialistka finančního plánování v ING pojišťovně a dále působila jako obchodní zástupkyně pro klíčové zákazníky v ING a Uniqa pojišťovnách. Zaměřovala se především na sekci bankopojištění a na spolupráci se strategickými obchodními partnery. V roce 2023 získala certifikát „Master of Sales" se zaměřením na komplexní řízení obchodu.

Ve společnosti D.A.S. od dubna 2023 přebrala agendu řízení celého úseku obchodu a vede tak přibližně 70 obchodních zástupců, dohlíží na plnění plánu i obchodní strategie společnosti a pomáhá s implementaci nových obchodních řešení. „V oboru pojišťovnictví se pohybuji už mnoho let, práce v D.A.S. je pro mě ale nová výzva, na kterou se moc těším. Současné změny přinesly novinky v rámci organizační i procesní struktury obchodního úseku a už teď je vidět, že zvládneme dosáhnout velmi zajímavých výsledků,” komentuje nová obchodní ředitelka Lída Krákorová.

Změny komentuje také Jitka Chizzola, CEO společnosti D.A.S.: „Jsem velmi ráda, že v D.A.S umíme jít s dobou a objevovat nové cesty, jak společnost posouvat dál. Inovovaná struktura obchodního oddělení přináší řadu výzev i příležitostí k rozvoji právní ochrany a osobně se velmi těším, jakých milníků s novým týmem dokážeme dosáhnout.“ Kromě přesunů na vedoucích pozicích došlo ke kompletní změně organizační struktury obchodního úseku, přenastavení provizního systému, přerozdělení kompetencí a rozsahu jednotlivých pozic i otevření nových kariérních příležitostí.