Ctirad Lolek

Ctirad Lolek, nový ředitel pro lidské zdroje společnosti Telefónica Czech Republic

Novým ředitelem pro lidské zdroje společnosti Telefónica Czech Republic byl jmenován Ctirad Lolek, který do funkce nastoupí 1. července 2011. Jako člen Executive Committee bude řídit divizi lidských zdrojů v České a Slovenské republice a bude odpovědný za implementaci strategických projektů v oblasti lidských zdrojů skupiny Telefónica Europe. Ctirad Lolek bude reportovat přímo předsedovi představenstva a generálnímu řediteli Luisovi Malvidovi.

Ctirad Lolek disponuje rozsáhlými zkušenostmi z oblasti lidských zdrojů. Je odborníkem v oboru personalistiky se speciálními znalostmi a zkušenostmi ve formování strategie lidských zdrojů. Především pak v oblasti řízení výkonu, talent managementu, rozvoje leadershipu, zaměstnaneckých vztahů a interní komunikace.

Zodpovídal za strategii a vedení Lidských zdrojů ve společnosti ArcelorMittal Ostrava a poté se přesunul na evropskou úroveň řízení společnosti ArcelorMittal Long Carbon Europe do Lucemburku, kde řídil celoevropskou divizi lidských zdrojů. V předchozím období působil jako HR ředitel pro společnost The Timken company.