Consulting v Deloitte posiluje nový partner Kamil Olszynski, bude zodpovídat za transformační projekty bank

Od října mají poradenské služby české pobočky společnosti Deloitte nového partnera, Kamil Olszynski nově zodpovídá za celou oblast Core Business Operations. Bude se soustředit zejména na velké transformační technologické projekty, které budou z největší části zaměřené na bankovní sektor.

Kamil Olszynski, Deloitte

Snem velkých transformačních projektů je za velkého úsilí mnoha lidí umožnit firmám další kontinuální růst, předběhnout konkurenční prostředí, zaručit práci klíčovým zaměstnancům a zajistit stabilní příjem shareholderům. Cílem mých týmů v Deloitte bude tento sen realizovat a spolu s tím zajistit kontinuální růst a budovat silná partnerství s klienty, říká nový partner v poradenských službách Deloitte Kamil Olszynski.

Olszynski se dlouhodobě zaměřuje na rozsáhlé transformační programy dodávané po celém světě - jako jsou například výměny core banking systémů, digitální transformace, projekty integrace po fúzích nebo implementace pokročilých platforem umožňujících rozvoj nového byznysu. Téměř 3 roky strávil na Blízkém východě, kde dodával projekty především v Saúdské Arábii a Spojených arabských emirátech pro největší finanční instituce v arabském světě. Jeho doménou jsou projekty na kritické cestě bez možnosti posunu go-live či projekty se striktním požadavkem včasného dodání. Před nástupem do Deloitte působil v Komerční bance, společnosti Accenture a PwC.

Kamil je skvělým expertem v oblasti poradenství. Má bezmála 18 let zkušeností z prodejních i projektových manažerských pozic, zejména ve finančním sektoru. Své schopnosti a znalosti navíc nesbíral jen v Česku, ale od Evropy přes Balkán, Blízký východ až po Asii. Je dobrou zprávou, že k nám přichází do role partnera a pomůže nám být nadále pravou rukou českého byznysu i lídrem v oboru na tuzemském trhu,“ říká vedoucí partner poradenských služeb Deloitte Pavel Šiška.