Catherine Sinclair

Catherine Sinclair, nová HR ředitelka společnosti Plzeňský Prazdroj

Na pozici ředitelky úseku lidských zdrojů Plzeňského Prazdroje byla jmenována Catherine Sinclair. Do Plzeňského Prazdroje z mateřské společnosti SABMiller, kde působila od roku 2012 na pozici ředitelky organizačního rozvoje pro evropské trhy.

Před svým příchodem do sektoru pivovarnictví získala Catherine Sinclair řadu zkušeností z oblasti řízení lidských zdrojů v oblasti FMCG ve společnosti Cadbury, kde působila v několika divizích více než 10 let na pozici HR ředitelky. Působila na několika zahraničních trzích, jako je Švýcarsko, Austrálie, Nový Zéland, Velká Británie, Irsko či Indonésie.

Catherine Sinclair pochází z Velké Británie, kde získala titul bakalář humanitních věd v oboru geografie na University of London. Později rozvíjela své další vzdělání na Dearne Valley Business School, kde získala postgraduální diplom se specializací na personální rozvoj.

Na novou pozici přichází Catherine Sinclair na místo Ivana Balogha, který bude nadále pracovat pro společnost SABMiller na strategických projektech.

Zdroj: Plzeňský Prazdroj, a.s., www.prazdroj.cz