CAPEXUS ohlašuje změnu na pozici CFO, do firmy nastupuje Blanka Marešová

Na post finanční ředitelky společnosti CAPEXUS od září 2022 nastupuje Blanka Marešová. Blanka má dlouholeté zkušenosti v oblasti financí. Po studiu Vysoké školy finanční a správní v Praze pracovala jak v oblasti podnikových strategií a manažerského poradenství, tak později několik let ve skupině ČEZ na pozici Senior Specialist Controlling. Následně působila na různých seniorních pozicích ve farmaceutické společnosti Zentiva. Poslední 3 roky pracovala jako Finance Business Partner v Paříži ve farmaceutické společnosti SANOFI.

Blanka Marešová, Capexus

Cílem nové finanční ředitelky je pokračovat ve zvyšování kvality procesů ve finančním oddělení a controllingu. Blanka Marešová se také stává novou jednatelkou, kdy v radě jednatelů nahradí paní Evu Hýskovou-Hánovou.

„Těším se na příležitost být součástí silného týmu. Kromě zajištění standardních funkcí finančního oddělení je mou prioritou podpora společnosti v dalším rozvoji,“ říká Blanka Marešová.

“Na trhu s energiemi probíhají v současné době velké změny, které se budou promítat do provozu budov v nejbližších měsících a letech. Pro CAPEXUS je velká výzva společně se skupinou ČEZ ESCO tyto příležitosti využít a poskytnou klientům produkty, které budou lépe vyhovovat jejich akuálním požadavkům. Příchodem Blanky Marešové si slibujeme využití jejích znalostí a zkušeností z mezinárodních firem, které posunou dál růst a stabilitu naší společnosti do dalších let,“ doplňuje k příchodu nové finanční ředitelky Daniel Matula, jeden ze zakládajících partnerů společnosti.

CAPEXUS patří k předním hráčům na trhu návrhu a realizace komerčních interiérů v České republice s více než 500 realizacemi pro malé i velké firmy včetně takových značek jako T-Mobile, Avast, UniCredit Bank, Jan Becher Pernord Ricard, nebo Vodafone. Na konci roku 2021 se CAPEXUS stal součástí holdingu ČEZ ESCO energetické skupiny ČEZ.