Barbora Řehořová novou HR Country Managerkou KFC pro Česko a Rakousko

Barbora Řehořová, která pro společnost AmRest pracuje už od roku 2010, nastoupila na novou pozici HR Country Manager CZ, AUT. Na této pozici bude zodpovědná za podporu značky KFC v jejím budoucím rozvoji v oblasti lidí, employer brandingu, recruitmentu a tréninku. Dosud ve společnosti působila na pozici HR Business Partnera.

Barbora Řehořová, AMREST

Barbora vystudovala Filozofickou fakultu obor Pedagogika a už během studia začala pracovat v oblasti recruitmentu u personálních agentur. Rok po ukončení studia odjela studovat do Kanady, aby se zdokonalila v anglickém jazyce. Po návratu do Čech v roce 2010 nastoupila do společnosti AmRest. Vypracovala se na pozici HR Business Partnera.

„Práce pro AmRest je pro mě vysněná pozice na straně klienta. Jsem ráda, že mohu být součástí tak skvělého týmu profesionálů. Mým cílem je budovat renomé úspěšné značky, prostřednictvím inovativního employer brandingu, kvalitního tréninku a efektivního náborového procesu, která bude pro stávající i potenciální zaměstnance volbou číslo jedna,“ říká Barbora Řehořová.

Barbora tráví volný čas nejraději se svými dvěma dětmi. Miluje sport, ráda si zahraje tenis, volejbal a v zimě se nejlépe odreaguje při lyžování.