Aneta Fialová, Lenovo

Aneta Fialová, nová manažerka marketingu společnosti Lenovo pro ČR

Společnost Lenovo má od dubna novou posilu v marketingovém týmu. Na pozici Marketing Specialist nastupuje Alena Týfová. Aneta Fialová, která na této pracovní pozici působila dosud, se stává marketingovou manažerkou Lenovo pro Českou republiku.

Aneta Fialová nastupuje na manažerský post po téměř dvouleté zkušenosti se zajišťováním marketingových aktivit společnosti Lenovo na našem trhu. Jako Marketing Manager bude zodpovědná za plánování a realizaci veškerých marketingových kampaní v České republice. Před nástupem do společnosti Lenovo působila ve společnosti Tutor, kde se věnovala přípravě sezónních i dlouhodobých marketingových kampaní, tvorbě propagačních materiálů a správě webových stránek a sociálních sítí. Vystudovala Mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze. K jejím koníčkům patří cestování, sport a hra na klavír.

Alena Týfová, Lenovo

 

Alena Týfová bude mít v pozici Marketing Specialist na starosti především přípravu a realizaci promoakcí a zajištění marketingových aktivit ve spolupráci s obchodními partnery a dodavateli. Zároveň se bude věnovat propagaci produktů a značky Lenovo. Zkušenosti v tomto oboru získala jako Marketing Specialist ve společnosti Obermeyer Helika a.s., kde byla zodpovědná za přípravu a realizaci marketingové strategie společnosti. V současnosti dokončuje studium práv na Masarykově univerzitě v Brně a mezi její záliby patří architektura a design, zimní sporty a závěsná akrobacie.