Alexandr Štach, nový generální ředitel Parfumerie Douglas

Parfumerie Douglas obměnila svůj lokální vrcholový management, má nového generálního ředitele. V křesle CEO pro Českou a Slovenskou republiku vystřídal Michala Kocmana někdejší CFO společnosti Alexandr Štach.

Alexandr Štach, Parfumerie Douglas CZ&SK

Společně s Alexem se nám v posledních pěti letech povedlo uskutečnit rozšíření společnosti na slovenský trh, rozjet v plné síle e-commerce aktivity, a to vše podpořit vybudováním supply chain struktury a implementací CDC,” uvedl Michal Kocman s tím, že jeho nástupce bude dále rozvíjet spolupráci s partnery a dodavateli ve všech oblastech týkajících se případné expanze, podpory prodejů a rozvoje na obou trzích.

Michal Kocman, který se přesunul do vedení společnosti pro trh střední a východní Evropy, má jasnou vizi. Chce především upevnit a zefektivnit spolupráci s obchodními partnery a dodavateli, posunout ji na nadnárodní úroveň a obohatit tak společný byznys. „Se svým týmem, částečně rozděleným do klastrů dle zemí, budeme spolupracovat na strategii sortimentu všech kategorií a na harmonizaci obchodních podmínek. Dále také zaštítíme kompletní strategii sortimentu pro celý CEE region, chceme zejména zefektivnit aktuální procesy, zrychlit celý supply chain proces v rámci CEE regionu. To vše s cílem zjednodušit a optimalizovat organizaci, procesy a komunikaci v rámci spolupráce s dodavateli,” poznamenal.