Vlakem do Pardubic nejen pro vánoční perník

Nejen za vůní vánočního perníku, ale také za industriální fotovýstavou se v tyto dny cestuje z různých koutů republiky do vyhlášených Pardubic. Před budovou vlakového nádraží si veřejnost může aktuálně prohlédnout velkoformátové snímky z putovní přehlídky Czech Industry Photo, jež zobrazují technologické novinky, odhalují skryté krásy a úspěchy českého průmyslu na domácí i zahraniční půdě. Prostřednictvím doprovodných příběhů lze také zjistit, k čemu vlastně slouží nitridace, případně se zakoukat a posléze ztratit v mnohonásobně zvětšeném velkoměstě zvaném mikročip.

CZECH INDUSTRY PHOTO, Pardubice

Tato putovní osvětová fotovýstava je v Pardubicích přístupná zdarma až do 21. prosince, následně se přesune do Brna. Další zastávky a příběhy z předchozích ročníků lze prozkoumat bez časového omezení rovněž online na webu Czech Industry Photo www.czechindustryphoto.com v českém a anglickém jazyce.

Fotografie: ČTK, autor Václav Kropáček


CZECH INDUSTRY PHOTO

Czech Industry Photo je putovní osvětová výstava, která odhaluje potenciál a skryté krásy českého průmyslu v rámci rozmanitých odvětví. Tato fotovýstava je unikátním projektem, který prostřednictvím vizuální komunikace prezentuje inovace, úspěšné realizace českých firem a perspektivu zaměstnání v průmyslu. Zároveň zprostředkovává pohled na pracovní postupy, obory a profese ve výzkumu, vývoji, výrobě, v průmyslovém designu či transferu energií.


PROMOLIGA

PROMOLIGA® je komunikační agentura, která od roku 2015 poskytuje PR a marketingovou podporu inovátorům. „Pomáháme značkám růst a zvyšovat jejich tržní hodnotu - ONline i OFFline.”