Vladimír Králíček vyhlášen Manažerem roku v oboru ICT

Vladimír Králíček, generální ředitel společnosti J.K.R., která vyvíjí a dodává podnikové informační systémy Byznys ERP, byl vyhlášen Manažerem roku 2012 v kategorii Informační a komunikační technologie a poradenství. Jubilejní 20. předávání prestižních ocenění nejlepších lídrů českého managementu se uskutečnilo 26. dubna v Praze na Žofíně za přítomnosti řady významných osobností včetně prezidenta České republiky Miloše Zemana.

Ocenění Manažer roku 2012 v oblasti ICT si nesmírně vážím nejen osobně, ale zejména jej chápu jako ocenění výsledků a postavení celé společnosti J.K.R. I nadále bych chtěl přispívat ke stabilnímu postavení naší společnosti na trhu s ERP systémy a i k celkovému klimatu v manažersko-podnikatelské sféře v České republice. Manažera by měla ctít vytrvalost, cílevědomost a ne krátkodobost,“ komentoval ocenění Vladimír Králíček, který byl za své manažerské dovednosti a kvality v minulosti již několikrát oceněn. Například za rok 2009 se stal v soutěži Manažer roku finalistou v kategorii Zpracování dat a softwarové služby.

Soutěž Manažer roku si bere za cíl objektivně a nezávisle vybrat a zviditelnit nejlepší lídry českého managementu, špičky ve svém oboru, významné osobnosti, jejichž metody jsou přínosem nejen pro rozvoj firem a ekonomiky, ale i celé společnosti. Celkovým vítězem soutěže Manažer roku 2012 byl vyhlášen Jan Světlík, generální ředitel společnosti Vítkovice Holding, nejlepší manažerkou roku se stala Olga Kupec, ředitelka společnosti Abydos. Vyhlašovateli soutěže jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR, Česká manažerská asociace a Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR.

O společnosti J.K.R.

Společnost J.K.R. je s produkty Byznys ERP předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes působí po celé ČR a na Slovensku. S obratem přes 100 milionů korun a s více než stovkou zaměstnanců patří mezi největší ryze české softwarové firmy v České republice. Více informací naleznete na www.jkr.eu.

O systémech Byznys ERP

Podnikové informační systémy Byznys ERP mají za sebou v České republice a na Slovensku více než 1 500 instalací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky figurují například Autometal, Canaria Travel, Central Group, Český svaz ledního hokeje, Dopravní podnik města Pardubic, ELO+, ESO travel, H & H Hotels, Humi Outdoor, Integra Group, Kasalova pila, Lekkerland, Letiště Brno, Marimex, Messenger, Newton Media, Nohel Garden, Ravak, Ryor, Sapho, Veskom či Vltava-Labe-Press. Pro další informace navštivte www.byznys.eu.