VERIx - pomáháme podnikům k dekarbonizaci

V celosvětovém boji proti změně klimatu se již mnoho zemí zavázalo snížit spotřebu energie a stanovilo si ambiciózní cíle, jak minimalizovat emise uhlíku. Dojít k čistým nulovým emisím lze výraznou dekarbonizací a podstatnými změnami ve způsobu výroby, skladování, přepravy a spotřeby energie.

TÜV SÜD Czech

Posuzování životního cyklu (anglicky Life Cycle Assessment, zkráceně LCA), uhlíkové stopy produktu (anglicky Product Carbon Footprint, zkráceně CFP), uhlíkové stopy firem (anglicky Corporate Carbon Footprint, zkráceně CCF) atd. není vše, co může TÜV SÜD Group v oblasti „dekarbonizace“ nabídnout.

Naše společnost uvedla na trh řadu nových a jedinečných produktů VERIx, které pomáhají podnikům najít nejúčinnější a nejziskovější způsob snižování emisí uhlíku.

S VERIx TÜV SÜD porovnává „BASELINE“ (status quo; minulost) s jedním nebo více „PROJECTLINE“ (plánovaný stav; budoucnost) a může zákazníkům potvrdit příslušnou cestu vývoje plánovaného snížení CO². Zákazníci mohou plánované změny (a související investice) předvídat a nemusí čekat na vyhodnocení provozních změn zpětně. Mezi služby VERIx zatím patří: VERIsteel, -glass, -cast, -aluminum, -chem, -pharma, -recycle, -retail a máme nápady na mnoho dalších.

Podívejte se na všechny naše služby v oblasti udržitelnosti: https://www.tuvsud.com/cs-cz/temata/udrzitelnost