Jste nováčkem na pozici manažera? Vsaďte na Manažerskou akademii a už se nikdy neztratíte

Cítíte, že potřebujete pomoci v začátcích a osvojit si postupy a techniky manažerské práce na praktických příkladech? Máte vyhlédnutého zaměstnance pro povýšení manažerské pozice? Máte nového manažera a chcete mu pomoci v přechodném období? Pak je pro vás Manažerská akademie I od společnosti Cadet GO ta pravá! První volné termíny čtyř dnů školení: 12.-13.11.2020 + 8.-9.12.2020.

Manažerská akademie je vhodná pro všechny manažery - nováčky. Spolu s profesionálními lektory během čtyř dnů, které jsou rozdělené na 2+2, zjistíte, jak lze eliminovat rizika na startu, získáte ucelenou představu o roli manažerů a vybudujete si správné manažerské postoje. 

Jaké moduly na vás čekají? 

  • Taktika přechodu a startu manažera - základní chyby na startu manažera, definování všech manažerských rolí a odpovědností, posilování slabých rolí manažera, budování manažerské autority
  • Vedení lidí a týmů - analýza stávajícího stylu vedení manažera, situační vedení a jak je použít v praxi, jak stanovovat a komunikovat cíle a úkoly aj. 
  • Komunikace na pracovišti - jak spravovat komunikační kanály ve společnosti, informace a dezinformace, informační šumy, krizová, provozní a preventivní komunikace aj.
  • Motivace pracovníků - motivační energie a její používání při motivaci, motivátory a příprava motivujícího prostředí, demotivace, rizika vyhoření aj.
  • Efektivní práce s časem - žrouti času a kroky k jejich odstranění, stanovování priorit v práci manažera, úkoly a jejich dělení na fáze aj. 
  • Vedení porad a schůzek - porada jako řídící nástroj, techniky vedení porad - obsah a forma vedení porady, časový harmonogram porady aj.

Termín konání: 12.-13.11.2020 + 8.-9.12.2020, vždy v čase 9,00 - 16,30 hodin.

Registrace 

Kurzem vás provedou: Ing. Zdeněk Fibich, majitel, jednatel, vedoucí vzdělávacích projektů pro manažery i osobní kouč.

Nejvhodnější pro: začínající manažery všech oborů a úrovní, manažery s krátkodobou praxí ve vedení lidí, team leadery, mistry, vedoucí skupin, pracovníky připravující se na převzetí manažerské pozice.