Z nuly až na vrchol – konference, která u nás nemá obdoby

Konference Ivo Tomana - Z nuly až na vrchol

Jaká konference má největší přínos? Nechcete ztrácet čas? Chcete užitečné rady od těch nejlepších? Zpozorněte!

Myslíte si, že kvalitní konference musí mít hodně řečníků? Jenže to je omyl. Nemusí být hodně řečníků! Tak jako u jiných věcí nejde ani u konferencí o kvantitu, ale o kvalitu. Důležitější než počet řečníků je praktičnost přednášky, žádná teorie a obecné tlachání. Místo teoretiků je cennější vyslechnout si zkušenosti těch, kteří ve svém oboru opravdu něco dokázali.

Opravdu úspěšný odborník vás nezaplaví množstvím cizích slov. Zaplaví vás naopak fakty, které podle něj vedou k úspěchu. Ten, kdo opravdu dosáhl vrcholu, ze sebe nechrlí množství cizích slov či abstraktní teorie, aby ukázal jak je skvělý. To, že je skvělý, poznáte z jeho výsledků. Špičky ve svém oboru vědí, co je opravdu přínosné.

Důležitější než délka konference je neplýtvat časem účastníků

Máte-li konferenci se 20 účastníky, nevyhnutně tam najdete i balast. Při větším množství přednášek se objeví i nudné a nezajímavé přednášky do počtu. Krátké přednášky (25 minut) nejdou do hloubky. Dlouhé zase unaví. Ideální je délka 45 minut na jednu přednášku a jednoho řečníka. A pak 15 minut přestávka.

Velmi důležité je také přesné dodržování času. Lidem vadí přetahování přednášek a časové skluzy, kdy zpoždění nabírá i desítky minut. I oběd většinou znamená velké čekání a zdržení. Jde o minimálně hodinovou přestávku, která je nevyužita. Přitom se jídlo dá vyřešit švédskými stoly každou hodinu v 15minutové přestávce. Zdržení pak není žádné, ušetříte hodinu a najíte se pětkrát.

A nyní přijde to nejzajímavější. Konečně i vy můžete přesně takovou konferenci zažít. Přijďte na konferenci Ivo Tomana s názvem Z nuly až na vrchol.

Šest špičkových osobností ve svých oborech se s vámi podělí o svá tajemství úspěchu. Navíc jde o skvělé přednášející. Každý z nich si připravil téma, které vás posune k úspěchu.

  • Ivo Toman – nejznámější český školitel, autor 12 knih
  • Jakub Vágner – světoznámý český rybář
  • Roman Šmucler – známý lékař, moderátor a průkopník estetické medicíny v ČR
  • Jiří Paták – zakladatel ChytryHonza.cz, jeden z nejúspěšnějších internetových podnikatelů
  • Drahomíra Mandíková – nejvýše postavená žena v českém pivovarnictví
  • Zdeněk Pelc – podnikatel roku ČR 2015, největší výrobce gramofónových desek na světě

Konference Z nuly až na vrchol se koná 5. prosince v Grandior Hotel Prague.

Prezentace: 9:00 - 9:45, začátek: 10:00, konec: 16:00 hod.

Chcete poznat šokující fakta o tom, co dělají ti nejúspěšnější jinak?

Najděte své nespravedlivé výhody a utečte konkurenci. Navštivte konferenci, která u nás nemá obdoby. Přihlaste se na www.AzNaVrchol.cz.

Cena: 4 990 Kč (platí pouze do 1.12.2016)

Zadejte slevový kód IVITERA a dostanete na každou vstupenku slevu 1000 Kč.

Nehrajeme si na VIP s předraženými vstupenkami pro první 2 řady. Můžete se proto všichni osobně setkat s přednášejícími.