Tyto možnosti doporučuje server businessnewsdaily.com.
Váš vlastní jídelní náklaďák
Pokud toužíte mít restauraci, ale nemáte vhodnou nemovitost, i tak si můžete svůj sen splnit. Nepotřebujete drahou kuchyni, jen menší přípravnu jídla. Počáteční náklady tedy nejsou tak vysoké a riziko neúspěchu je relativně snesitelné – aspoň v porovnání s rizikem, kterému se vystavujete, když otevíráte celou restauraci.
Právě proto jsou jídelní náklaďáky zajímavou alternativou k tradičním restauracím. Co musíte udělat? Dobře vyberte, jaký typ jídla nebo kuchyně budete servírovat. Potom brilantně zvládněte recept a je hotovo. Samozřejmě ještě potřebujete jednu věc – onen jídelní náklaďák.
Catering
Lidé, kteří pořádají večírky nebo rodinné sešlosti bývají nezřídka pod tlakem. Proč? Mají prostě příliš práce s přípravami. Když jim nabídnete cateringové služby, umožníte jim skutečně si podobné akce užít. Myslete na to, že catering není jen o korporátních konferencích a teambuildingových akcích.
Barman na volné noze
Pokud vás baví míchání nejrůznějších tekutin, mohli byste se stát nájemným barmanem. Příprava koktejlů může být zábava. Taková služba každé události dodá trochu příjemného pocitu luxusu. Ano, asi to bude chtít trochu tréninku a praxe… ale ta představa za to stojí, nebo ne?
-jk