Úspěch školení záleží na třech jednoduchých prvcích

Vítězové letošní Top 125 v oblasti školení sdílí tři priority, které jsou často odmítnuty z jiných školících programů jako klišé. Patří však mezi nutné faktory pro úspěch, jak to potvrdila studie, které se zúčastnilo 365 inovativních lídrů po celém světě. Tyto tři prvky jsou základem úspěchu za podmínky, že týmy disponují všemi zároveň: 

- Smysl je důležitější než dokonalost. Úspěch přichází, když se zaměříte na několik důležitých věcí. Neúspěšní lidé si myslí, že musí být ve všem perfektní. Úspěšné týmy si určují priority a zaměří se na nejdůležitější cíle, což jim v dlouhodobém výhledu přináší kýženou efektivitu.  

- Prostředí. Mocný způsob, jak dosáhnout požadovaných výsledků, je vytvořit „vyhrávající prostředí“ – pracoviště, které odstraňuje překážky a okamžitě uznává za dobrou práci. Špatné pracovní prostředí bude podkopávat každý kvalitní školící program.  

- Zanícení. Úspěšní lidé věří, že je nutné jít za svou vášní. Když budete dělat to, co milujete, budete díky tomu ve své oblasti ještě lepší a dokážete dobře překonávat případné obtíže. Zanícení je to, co lidi udržuje naživu, produktivní a kreativní. Čerpat z vášně lidí lze naučit, ale také se velmi snadno vyloučí z firemních školících programů, přestože je to prostředek, jak z průměrného týmu udělat výjimečný.

-av-

Zdroj: Presentations - informace o technologiích a technikách efektivní komunikace
Zobrazit přehled článků ze zdroje Presentations