Ti, kteří to dokázali jsou snílci

Na toto téma již bylo mnoho napsáno, ale stále to zřejmě není dost. Možná se to jeví jako fantazie, ale i třeba Bill Gates, či další úspěšní, začínali s nějakou vizí, snem. Většina "obyčejných" lidí, soukromníků, nezaměstnaných, aj. si však vůbec nepřipouští, že i oni mají možnost mít sny a proměnit je ve skutečnost.

Abyste mohli číst dál, zkuste být otevření větším a mnohem větším věcem. Mám na mysli, že podnikatelé - zakladatelé velkých firem jsou snílci. Oni musí snít, jinak by nebyli tím, čím jsou. Žijí své představy, touhy tvořit úžasné věci, nepředstavitelně úžasné společnosti. Podnikatelé jako H. Ford, W. Disney a J.P. Getty. Tací, kdo designovali most Golden Gate nebo Eiffelovu věž. Sní o světě, který dnes neexistuje, obrovských strojích a budovách, strukturách, které jsou za hranicemi lidské představivosti - věci které byly stvořeny jen v představách.

Chci vás tím povzbudit, aby i vy jste snili. Zeptejte se sami sebe: "Co je můj sen? Co si představuji? Proč tu jsem?" A až se zeptáte, naslouchejte sami sobě. Znovu a znovu. A pak se usmějte.

-av-

Zdroj: Entrepreneur.com - portál předního amerického časopisu pro podnikatele
Zobrazit přehled článků ze zdroje Entrepreneur.com