Ranní rutiny, které změní běžné dny v nejlepší dny vašeho života

Ujistěte se, že vypijete trochu vody. Zacvičte si, abyste se cítili lépe. Začněte den s myšlenkami plnými vděčnosti a vizualizujte si své cíle.

Ilustrační snímek

Poznamenejte si své cíle nebo úspěchy, kterých chcete dosáhnout během dne, abyste získali jasnou představu a naladili se na to – udělejte si zvyk z toho, že si budete své plány krátce zapisovat do deníku.

Doplňte tekutiny

Začněte den tím, že vypijete skleničku vody. Spali jste, takže jste byli mnoho hodin bez příjmu vody. Po probuzení proto své tělo hydratujte. To je to, co nejvíc potřebujete k zvládnutí dne. Zabraňte dehydrataci a předejděte tak únavě a bolestem hlavy. Tím, že zůstanete hydratovaní, získáte více energie a jasnější myšlení.

Zacvičte si, aby se mozek a tělo zahřály na provozní teplotu

Po ránu to chce trochu toho cvičení. To vám dodá velkou výhodu jak po fyzické, tak duševní stránce. Cvičení vám dodá energii a endorfiny.

Buďte vděční

Začněte den plni vděčnosti a vizualizace toho dobrého. Stačí 15 minut. Během nich se snadno dostanete do dobrého duševního a fyzického rozpoložení, a pak můžete plni optimismu vyjít ze dveří. Přemýšlejte o 3 věcech, za které jste vděčni. Vstupte do těchto svých vzpomínek, jako byste tam byli právě teď.

Pak se zamyslete nad třemi věcmi, kterých chcete dosáhnout – ať už krátkodobě nebo dlouhodobě. K čemu je tohle všechno dobré? Začnete den s vděčností a představíte si, že dosáhnete toho, čeho chcete. A to je to nastavení mysli, které potřebujete.

Můžete také zkombinovat meditaci a vizualizaci, to funguje podobně, tvrdí článek na webu addicted2success.com.

Tvořte budoucnost zapisováním svých cílů

Při vedení deníku nejprve musíte zjistit, co vám nejlépe vyhovuje. Může to být úplně jednoduché – stačí si vždy zapsat seznam 3-5 věcí, za které jste vděčni. A také si můžete zapsat své cíle, podobně jak už jsme zmínili výše. Zapsat si také můžete vždy jen svůj záměr pro dnešní den.

-jk-

Zdroj: Addicted2Success - web věnovaný osobnímu rozvoji a úspěchu v podnikání i životě
Zobrazit přehled článků ze zdroje Addicted2Success