Proč si vybrat Antonie Hotel Frýdlant pro firemní akci?

Antonie Hotel Frýdlant

Nejen pražskými společnostmi je tento 90 minut vzdálený hotel od hlavního města vyhledáván zejména pro svou exkluzivitu, profesionální přístup, komornost a širokou paletou služeb pod jednou střechou.

Antonii mi doporučila kamarádka, personální ředitelka velké nadnárodní společnosti, která na Antonii jezdí už pravidelně s celým mezinárodním managementem. Luxusní prostředí, servis, obsluha, komfort i klid na práci a zároveň příležitost k relaxu po práci. Samozřejmě jsem chtěla hotel vidět.

Přijedete na krásné místo v rozvolněné vilové čtvrti plné zeleně, včetně koupacího biotopu. Už vstupní hala vás nadchne svou zářivou čistotou vkusného moderního nadčasového designu, který se zrcadlí v celém hotelovém komplexu i pokojích. Milé přivítání a seznámení s obchodním manažerem v sedačce před krbem, po kterém následovala detailní prohlídka hotelu.

Restaurace s kompletně prosklenou jižní stěnou přecházející v terasy nabízí fantastický výhled na městečko Frýdlant v Čechách, hrad a zámek a celé Jizerské hory. Naproti restauraci jsou konferenční místnosti s moderními zvukotěsnými mobilními příčkami, díky kterým lze průběžně měnit velikost sálů.

  

Můžete začít jednat ve třech přípravných skupinách po 20 osobách, každá skupina bude mít svůj konferenční sál a stejný komfort s veškerou potřebnou konferenční technikou. Po coffee breaku už budete zasedat společně v upraveném sále pro 60 osob. Představenstvu vyčleníme VIP salónek, který je i z venku skutečným středobodem pozornosti. Působí jak vesmírné plavidlo. Gastronomii vám připravíme pro pestřejší volbu ve formě rautů. V poledne to bude středomořská kuchyně, večer připravíme japonskou a thajskou kuchyni s mini kurzem přípravy sushi…,“ říká obchodní manažer Stanislav.

Pokoje i postele jsou nadstandardně prostorné, koupelny exkluzivní. Většina pokojů má terasu či přímý východ do zahrad. Prohlídka pokračuje relaxační zónou: wellness s 15m nerezovým bazénem, vířivka, sauny, solárium, masáže.

Sportu se můžete věnovat kdykoliv a při jakémkoliv počasí,“ říká můj průvodce, když procházíme sportcentrum se dvěma squashovými kurty a fitness.

Za výběr a přípravu výjezdního zasedání jsem sklidila velký potlesk, přijedeme určitě i příští rok!

Anna L., personální ředitelka bankovní instituce